Et tilbakeblikk på Kvinnekonferansen 2019

Åpning Kvkonf 19 - 1

Kvinnekonferansen 18. -19. Oktober 2019.

Fredag kveld.

Endelig var kvelden der som vi hadde gledet oss til i lang tid. Omtrent 150 kvinner i alle aldre hadde kommet for å høre, se, bli oppmuntret og bygd opp av taler og fellesskap. Siri Sætre Andersen åpnet med Apostlenes gjerninger 1,8 Men dere skal få kraft når Den Hellige Ånd kommer over dere, og dere skal være mine vitner i Jerusalem og hele Judea, i Samaria og helt til jordens ende.
Hun ønsket hver enkelt velkommen og minnet oss på at fellesskapet er en kraftstasjon for oss.

Konferansens taler var Anne Christiansen og hun startet med å spørre om vi kunne spansk, noe ingen turde si at de kunne… Men hun hadde lært seg litt – Quiero más – jeg vil ha mer!
Gud har en menighet, den er over hele verden, men ulike ting preger menighetene og verdensdelene.
I Sør-Amerika og Latin-Amerika finner vi menighetsvekst.
I Afrika – Guds mirakelkraft, tegn og under
I Asia – bønn, særlig i Sør-Korea
I Amerika – generøsitet og giverglede
I Europa – stå i tøffe tider, utholdenhet.
I Argenntina har de hatt vekkelse i 30 år. De har bedt om menighetsvekst og Den Hellige Ånd vekker til live en lengsel etter mer – quiero mas! Tenk på enken som satte ut kar etter kar og oljen fortsatte å flyte. Det er et verk av Den Hellige Ånd, en vekkelsens ånd. Alt er mulig for Gud og han inviterer oss til å ta opp alt med ham.
Gud kalte Bolette* til å be for Lars Skrefsrud i 10 -15 år. Hun så ham i et syn og Herren ga henne utholdenhet til å be. Han var da en kriminell og langt fra Gud.
Må Den Hellige Ånd gjøre oss sultne på å be og stå sammen i Åndens verk. Vi må forstå hvorfor kraften kommer slik at vi kan transportere den videre. Alle trenger et nærvær av Jesus.
I Sør_korea ber de fra klokken 05.00 om morgenen. Tror du de bare trykker på en knapp og så står de opp og ber? Nei, de er som oss, trette om morgenen, men de opplever velsiglesen ved å be!

Apostlenes gjerninger 16, 6 -13

v.9 Om natten hadde Paulus et syn. Han så en makedoner som sto og kalte på ham og ba: ”Kom over til Makedonia og hjelp oss!”

Det kom et bønnerop fra Europa, det gjelder fortsatt, be for Europa, be for Balkan. Vi trenger å forstå hva Gud gjør og bli smittet av Hans gjerninger rundt om i verden. Evangeliet trenger å bli forkynt i Makedonia igjen.
I vers 13 står det: På sabbatsdagen gikk vi utenfor byporten, til en elv hvor vi mente det var et bønnested. Der satte vi oss ned og talte til kvinnene som var samlet.
Bønnested og kvinner, det henger sammen. Kvinner har i mange år svart på bønneropet. Norge skal være en kraftstasjon for Europa gjennom bønn. La oss be: Bygg ditt rike og gjør det gjennom meg, Herre! Be om tenåringsvekkelse, be om at media skal vise skikkelige omvendelse.
Vær kvinner som ber sammen. Søk råd hos mennesker som har fartstid hos Herren. Husk at Den Hellige Ånd er bønnens ånd!
Gud: Fyll oss med åndens og bønnens ånd!Anne C kvkonf19 - 1

Vil du høre talen? Gå til denne siden på JesusKvinner sin nettside www.jk.no

*Kvinnen hette Bolette Larsen Hinderlie.
Som ganske ung hadde hun et syn, og en røst sa til henne: “Denne vil dø som en forbryter om ingen tar på seg oppgaven med å be for ham. Han får samme skjebne som Ole Høiland om ingen ber for ham. Be du for ham, og jeg vil sende ham ut for å forkynne evangeliet for hedningene!”
Bolette ble sterkt beveget og ropte: “Jeg skal be for ham!”Det løftet holdt hun. Og mannen hun ba for var Lars Skrefsrud
. (Kilde Vårt Land) http://www.verdidebatt.no/innlegg/241776-glemte-og-diskriminerte-kvinner?side=1

Vil du vite mer? Følg med i neste uke….

One thought on “Et tilbakeblikk på Kvinnekonferansen 2019

  1. Pingback: Litt mer fra Kvinnekonferansen 2019 – KvinneForum Nordhordland

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s