Vårens inspirasjonskveld -avlyst!

Kjære alle!

Vi skulle vært sammen tirdag 21. april på Betania i Knarvik, men på grunn av COVID-19 er alle slike arrangement avlyst og dermed også vårt møte.

Vi håper derimot at Bønnekonferansen vi annonserte på siste inspirasjonskveld skal gå som planlagt. Så derfor, hold av dagene 23. og 24. oktober 2020, så kommer det mer informasjon når vi nærmer oss.

bible book business christian
Photo by John-Mark Smith on Pexels.com

 

Kan vi inpirere hverandre nå når inpirasjonskvelden er avlyst?

Hvor inderlig gjerne skulle vi ønske at vi kunne treffes og prate og le sammen, klemme hverandre og trøste hverandre med gode ord og oppmuntring.

Dette er ordene som kom til meg etter andaktstunden i dag: ”Det er godt å vente i stillhet på Herrens frelse” Klag 3,26

Ja, for det er det vi gjør i disse dager. Vi venter på utfrielse fra pandemien, fra restriksjoner over livene våre. Er det godt? Ikke umiddelbart, men i det lange løp om vi lar ventetide gjøre oss godt. Når vi venter får vi tid til å tenke, tid til reflektere over livet slik det var, slik det er nå og hvordan det vil bli når viruset er nedkjempet.

Noen har det sikkert mer travelt enn noen gang. Den som er hjemme med barn som ellers ville ha vært i barnehagen eller på skolen, har krav på seg til å skape meningfulle dager for ulike behov. De spør seg kanskje: Hvor blir det av min tid? Mitt pusterom? Er du permitert er det en økonomisk utfordring i tillegg. Er du alene uten forpliktelser eller med en helseutfordring? Dagene kan bli lange som år og det er et mirakel at det omsider blir kveld. Midt i dette sier Guds Ord ”Det er godt å vente i stillhet på Herrens frelse”, midt i dette inviterer Han oss til å innta Maria-posisjonen, lytte til Hans Ord og la det trøste og inspirere oss til å gå løs på dagen som ligger foran.

Gud har skapt oss til kvinner – kvinner kan gjøre flere ting på en gang. Derfor kan vi ta oss av barn, veilede i skolearbeid, gjøre husarbeid, trøste og ha en indre dialog gående med Herre.

Når ungene hyler: Herre, du er min styrke

Når det er søl og rot over alt: Du gir den trette kraft og den som ingen krefter har gir du stor styrke.

Når du står opp til en ny, lang, ensom dag: Din nåde er nok for meg.

Guds Ord oppmuntrer oss til hver dag å finne mening i livet og i det Han har lagt fram for oss. Det er Han vi kan gå til og legge byrdene ned hos. Det er Han som gir oss tanker og ideer til hvordan vi skal arbeide oss gjennom disse dagene, denne tiden vi er inne i nå. Gud er god! Han ditt beste i tankene, alltid! Forstår vi det hele tiden? Nei, men vi lever i håpet!

Ha en velsignet vår! Om Herren vil og vi lever sees vi på Bønnekonferansen i oktober!

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s