Sosialdistanse – men Gud er nær

Gud taler om oppmuntring, om fellesskap om omsorg i sitt Ord. I disse koronatider med pålagt sosialdistanse og savn etter familie og venner er det viktig å tenke på at Gud er den samme og vår tilgang til ham er den samme. Her er noen tanker og hilsner fra:

Siri sender dere disse ordene: Salme 27; 1-6 og Jakob 1,17

Elisabeth skriver:

Det er ei spesiell tid. Når alt rundt oss oppleves annerledes, kan av og til Guds Ord også oppleves annerledes og kanskje forstås bedre? Eller gripes bedre? Eller bare oppleves på en ny måte? Sånn opplever jeg det med noen vers. De blir liksom enda sterkere i disse dager.

«For om fjellene viker og haugene vakler, skal min godhet aldri vike fra deg, min fredspakt skal ikke vakle, sier Herren, som viser deg barmhjertighet.» Jes.54,10

Det er mye av det stabile rundt oss som vakler. Det kan nesten oppleves som et jordskjelv i livene våre. Gud sier til oss at om det stabile vakler, så er Han den samme og vi kan fortsatt stole på hans godhet og hans fred. Dette er gode ord å ha med seg i disse dager.

Ønsker for deg som leser det, at du også tar dette til deg. Det gjelder deg også!

Liv sender disse ordene til dere:

MIN FRED GIR JEG DERE……

Fred etterlater jeg dere, min fred gir jeg dere, ikke den fred som verden gir. La ikke hjertet bli grepet av angst og motløshet. Joh 14:27

Finnes det noe som står fast i denne tiden? Finnes det noe som ikke rokkes, noe som gir fred og håp, midt i denne korona-krisen, der hele verden har stoppet opp og mennesker snur seg rådvill omkring i angst og motløshet? Ja bibelen har svaret. Jesus som er selve Sannheten, sier til oss: «Min Fred gir jeg dere…… Denne freden har Jesus lagt ned i hjertet til alle kristne som tror på han. Det er ikke verdens fred, og heller ikke en fred vi prøver å produsere selv. Du har fått Jesu egen fred lagt ned i hjertet ditt. Kanskje angst og motløshet vil prøve å fange hjertet ditt, og gripe det, bruk skjoldet Guds Ord og beskytt hjertet ditt. Takk Gud for at du har fått Jesu fred, og hvil i hans ord. I Salomos Ordspråk 1:33står det:» Men hver den som hører på meg, skal bo trygt og ha ro uten flykt for noe ondt».

Bønn: «Takk Gud for at du har gitt meg din fred i hjertet mitt. Takk at denne freden er med meg overalt hvor jeg går. Takk at jeg har fred, selv om jeg noen ganger opplever å føle frykt, fordi fred er en sannhet. Jeg hører på deg, og takk for at jeg da skal bo trygt og ha ro uten frykt for noe ondt».

….. Og helt til slutt vil vi si at selv om dagene er krevende på mange forskjellige måter så er Gud den samme og når vi har gitt alt til Ham, da gir han oss alt vi trenger for dagen og dagene som kommer for Hans løfter står fast.

Vi ønsker dere en god påske, vær velsignet!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s